Gun jezelf magische me-time met de
Belfida Me-Candle

Sense of Scala

Kies voor meer Me-Time en een mentale boost.

De Belfida Me-Candle is de gouden draad in de ontspannende en verzorgende behandelingen van Sense of Scala. Want je lichaam is je meest waardevolle bezit. En het verdient dan ook de beste zorg.

Belfida Me-Candle

Oliën, boter en cosmetisch goud

Belfida Me-Candle

Oliën, boter en cosmetisch goud

De Belfida Me-Candle is ontworpen door de Belgische modeontwerper en coach Pieter Van Wilder. Hij haalde zijn inspiratie uit het eindeloze gamma aan geuren en kleuren van de natuur. De Belfida Me-Candle bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke boters, pure essentiële oliën en 8 gram 24 karaat cosmetisch goud dat doordringt tot de diepste huidlagen en zo je huid van binnenuit doet stralen.

Dagelijks ontspannen

Bij Sense of Scala integreren we deze bijzondere kaars in onze behandelingen. Maar je hoeft niet naar ons instituut te komen om de Belfida Me-Candle te ervaren. Ook thuis kun je genieten van het verzorgende en ontspannende effect op je lichaam en geest tijdens je dagelijkse me-timemoment. Steek de kaars aan, smeer je in met de olie om je huid te voeden, hydrateren en verzachten … en droom weg bij het heerlijke aroma.

Dagelijks ontspannen

Een geschenk voor jezelf of iemand die je liefhebt

Belfida Me-Candle

Een geschenk voor jezelf of iemand die je liefhebt

De collectie van Belfida Me-Candle bestaat uit drie thema’s en acht geuren.

De troeven van de Belfida Me-Candle

vertraagt de huidveroudering

voorkomt en vermindert rimpels

voedt, hydrateert en beschermt je huid

verhoogt de elasticiteit en zachtheid van je huid

stimuleert je teint

verbetert je bloedcirculatie

verlicht je lichaam én geest

laat je genieten van heerlijke geuren

bezorgt je een ontspannend me-timemoment

Wil je zelf ook intens genieten van Me-Time bij jouw thuis?

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.