We light up your mind!

Sense of Scala

Kies voor meer Me-Time en een mentale boost.

In het totaalconcept van Sense of Scala hebben we naast je haar, huid en lichaam ook aandacht voor je geest. We geloven in de kracht van me-time en helpen jou ervoor zorgen dat je kaarsje blijft branden.

lifecoaching

Ontdek hieronder meer over lifeoaching of doe onze onze Me-Time test

Light me Up Coaching

Vind met onze lifecoaching het ideale klankbord om in jouw tempo je verhaal te vertellen en je verdriet of tegenslagen te delen. Je krijgt het duwtje in de rug dat je nodig hebt om stappen te zetten en ontdekt hoe je met een positieve mindset meer licht brengt in je leven en geest.

Me-Time test

Investeer jij genoeg in jezelf? Me-time is ontzettend belangrijk om in balans te blijven en je innerlijke vlammetje te laten branden. We leggen je 12 confronterende stellingen voor. Zijn ze op jou van toepassing of niet? Ontdek hoe jij scoort en neem gerichte actie!

lifecoaching

Wil je meer weten over onze Me-Time test of lifecoaching?

Kom tot rust in onze inspirende omgeving

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.