Lifecoaching

Sense of Scala

Samen met jou gaan we voor een mentale boost

  • Ben je de weg een beetje kwijt? 
  • Heb je moeite om je energievreters te kennen, herkennen of buiten te houden?
  • Loop je tegen grenzen aan of vind je het moeilijk om grenzen te trekken?
  • Voel je je niet goed in je vel?
  • Ben je op zoek naar steun om je leven te veranderen?

Dan is de lifecoaching van Sense of Scala echt iets voor jou! We helpen jou om het stuur van je leven weer in handen te nemen en je eigen kracht te ontdekken.

lifecoaching Hasselt

Op jouw maat en in jouw tempo

Elke persoon is anders en elke uitdaging vraagt om een andere aanpak. Daarom werken we in onze lifecoaching niet met standaardtrajecten. Jij – met je persoonlijke behoeften, wensen en verwachtingen – bepaalt het tempo en de frequentie van onze sessies. Je lifecoach gaat samen met jou op pad en helpt je om de verandering te realiseren die je wilt of nodig hebt.

Met aandacht voor psychosomatisch klachten

Je geest heeft een grote impact op je lichaam. Daarom bevat onze lifecoaching altijd een psychosomatisch luik. Dankzij het totaalconcept van Sense of Scala is het bovendien mogelijk om je lifecoachingsessies te versterken met ontspannende en verzorgende lichaamsbehandelingen.

Een gratis intakegesprek: de start van jouw lifecoaching

Elke lifecoaching bij Sense of Scala begint met een gratis intakegesprek. 

Daarin zoomen we in op jouw redenen om bij ons aan te kloppen voor lifecoaching. We ontdekken waar jij tegenaan loopt en leggen uit wat lifecoaching voor jou kan betekenen. Samen bespreken we de verdere aanpak van jouw traject.

lifecoaching Hasselt

Op een plaats waar jij je veilig voelt

Lifecoaching bij Sense of Scala kan een-op-een, per twee of in groep. We organiseren de sessie bij ons, bij jou thuis of op een locatie die jij wenst. Zo weet je zeker dat je terechtkomt in een veilige omgeving en kun je in alle gemoedsrust de juiste stappen zetten om gelukkiger te worden en de obstakels in je leven te overwinnen.

Wil je meer weten over lifecoaching? Of wil je ontdekken wat lifecoaching voor jou kan betekenen?

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.