Ontdek onze workshops

Sense of Scala

We light up your mind & life

Light me Up Party

Beleef samen met je vriendinnen bij jou thuis of in ons instituut een toffe namiddag of avond vol tips om meer me-time in je dagelijkse leven te integreren. Je ervaart de unieke werking van de Belfida Me-Candle en proeft van onze heilzame en lekkere soorten thee.

Light me Up Workshop

Ontdek hoe je met kleine en eenvoudige veranderingen in je voedings- en beweegpatroon je gezondheid stimuleert. Je krijgt tips om jezelf innerlijk en uiterlijk te verzorgen, ervaart de kracht van de Belfida Me-Candle én leert me-time te integreren in je dagelijkse routine.

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.