Ons Magic Mood Aanbod

Verras jezelf of iemand anders die je een warm hart toedraagt met een deugddoend Magic Mood Moment

Welkom bij Sense Of Scala. Je bevindt je helemaal aan het juiste adres, als jij ook vindt dat je even mag wegdromen van je dagelijkse brei! We kunnen je nu al vertellen dat het mag én dat het kan, dus neem even je tijd en reis even mee naar ons nieuw platform genaamd Magic Mood Moments.

Laten we even stilstaan bij onszelf, door de rush van het dagdagelijkse leven lopen we onszelf wel eens voorbij…. Wat helemaal niet erg is, want het is een deel van ons leven. Toch klagen we vaak over van alles en nog wat. Wat steeds blijft terugkomen is de vermoeidheid, de planning, de tijd en wanneer alles ook lukt, blijven we toch achter met een leeg en uitgeput gevoel.

We willen je hier graag mee helpen en een lichtpuntje zijn in jouw leven, letterlijk en figuurlijk. Maak kennis met onze Me-Candle en laat je verrassen hoe dit je leven kan veranderen.

Kies hier voor een Magic Mood Moment dat bij jou past

Magic Mood Candle

De Belfida Me-Candle is een unieke kaars met hoogwaardige verzorgende oliën die je zintuigen prikkelt en je innerlijk en uiterlijk doet stralen.

Maar hier al kennis met enkele van onze zalige Magic Mood Candles:

Magic Mood Candle & Tea

Wat is er leuker aan om jezelf of iemand anders te verrassen? 1 ding is zeker, je wordt er instant blij van, zowel bij het geven als het krijgen van een presentje.

Maar hier al kennis met enkele van onze zalige Magic Mood Surprises:

Magic Mood Mixes

We geven je natuurlijk de kans om zelf ook samen te stellen wat bij jou past. Combineer je thee, je Me-Candle en probeer tijd te maken om van deze nieuwe manier van selfcare te genieten!

Maar hier al kennis met enkele van onze zalige Magic Mood Mixes:

Magic Mood Cadeabon

Zorg dat jouw geschenk onvergetelijk word voor je naasten en ook voor je werknemers. Gebruik het als relatiegeschenk want er geen enkel geschenk dat warmer is dan de Me-Candle

Magic Mood Cadeaubon

Zorg dat jouw geschenk onvergetelijk word voor je naasten en ook voor je werknemers. Gebruik het als relatiegeschenk want er geen enkel geschenk dat warmer is dan de Me-Candle

Magic Mood Magazine

Ons magzine bestaat uit echte verhalen die we maandelijks bekomen door mensen zelf te interviewen. We vinden het heel inspirerend en zo krijgt iedereen een stem om zijn verhaal met ons te delen en wij met jullie.

Coming soon…

Wil je binnenkort graag zelf genieten bij jouw thuis van deze zalige Magic Moods? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Magic Mood Sleep

lichaamsmassage

Magic Mood Stay @ Home

Magic Mood Rituals

gelaatsverzorging

Magic Mood Routine

lichaamsmassage

Magic Mood Mindfulness

lifecoaching Limburg

Magic Mood Wellness

gelaatsverzorging

Magic Mood Mystery

Magic Mood Manual

Light up your mind, feel your senses.

– Getuigenissen –

Alleen al bij het horen bij de elegante naam “Sense of Scala” weet je dat het pure verwennerij is. De zalige gelaatsbehandeling met de geurkaars was heerlijk. Wat een luxe om daardoor ingemasseerd te worden maar er geen vettige huid aan te overhouden.  Integendeel, mijn huid straalde als nooit tevoren en was super gehydrateerd. Dankzij de heerlijke geur waan je jezelf in een luxe badoord ten tijden van Cleopatra.

In het mooie kapsalon dankzij de prachtige groene marmer blijf je in de luxueuze sfeer. Zo genieten op de massagestoel /bed aan de wasbak. Doordat de stoel helemaal omgetoverd kan worden tot een bed, heb je geen nekpijn en geniet je van de wasbeurt. De vriendelijkheid en de super service zijn top. Eindelijk een kapsalon dat luistert naar zijn klant en er alles aan doet om jouw met een warm gevoel naar buiten te gaan. En natuurlijk dat met mooi haar.

Sense of Scala, het klinkt als goede muziek In de oren.  Het was een heerlijke ervaring met de “Belfida” geurkaars. Ik koos voor de volledige lichaamsmassage en ik was even weg van de wereld. Puur genieten en ontspannen!