Klantenervaringen

Alleen al bij het horen bij de elegante naam “Sense of Scala” weet je dat het pure verwennerij is. De zalige gelaatsbehandeling met de geurkaars was heerlijk. Wat een luxe om daardoor ingemasseerd te worden maar er geen vettige huid aan te overhouden.  Integendeel, mijn huid straalde als nooit tevoren en was super gehydrateerd. Dankzij de heerlijke geur waan je jezelf in een luxe badoord ten tijden van Cleopatra.

In het mooie kapsalon dankzij de prachtige groene marmer blijf je in de luxueuze sfeer. Zo genieten op de massagestoel /bed aan de wasbak. Doordat de stoel helemaal omgetoverd kan worden tot een bed, heb je geen nekpijn en geniet je van de wasbeurt. De vriendelijkheid en de super service zijn top. Eindelijk een kapsalon dat luistert naar zijn klant en er alles aan doet om jouw met een warm gevoel naar buiten te gaan. En natuurlijk dat met mooi haar.

Sense of Scala, het klinkt als goede muziek In de oren.  Het was een heerlijke ervaring met de “Belfida” geurkaars. Ik koos voor de volledige lichaamsmassage en ik was even weg van de wereld. Puur genieten en ontspannen!

Ben je klaar om je volledig te laten onderdompelen in onze oase van rust?

Zelf ook heerlijke, ontspannende Me-Time beleven bij Sense of Scala?

Ontdek meer over ons schoonheidssalon