We light up your skin!

Sense of Scala

Ontdek onze voedende en ontspannende gelaatsverzorgingen.

De gelaatsverzorgingen bij Sense of Scala zijn synoniem met een heerlijk me-timemoment en een strakkere, gavere en stralende huid.

We verbeteren je huid met mesotherapie, een intensieve behandeling waarbij we met kleine pijnloze prikkelingen een anti-ageing effect creëren. Bovendien verwennen we je met een massage van je gelaat, nek en schouders met de olie van de Belfida Me-Candle. Het resultaat? Een touch of magic en een zalig ontspannen gevoel.

gelaatsverzorging

Onze gelaatsverzorgingen

Sense of Youth

Een relaxerende anti-ageing behandeling die je huid een frissere en jongere uitstraling geeft.

We reinigen, hydrateren en verzorgen je huid. Met een manuele massage brengen we je in ontspannende hogere sferen.

Duur: 60 minuten

Prijs: 69 euro

Sense of Smile

Een zuiverende en ontspannende anti-ageing behandeling die je huid doet stralen.

We reinigen, hydrateren en verzorgen je huid. Met een massage met gouden lepels toveren we een grote glimlach op je gezicht.

Duur: 75 minuten

Prijs: 89 euro

Sense of Luxury

Een Cleopatra-behandeling waarbij je wordt verwend als een koningin en achteraf lang nageniet van een stralend gezonde huid.

We masseren je hoofd, gelaat, nek en schouders, zodat je heerlijk ontspannen bent. Daarna reinigen, hydrateren en verzorgen we je huid. Dankzij een gezichtsmasker van goudblaadjes geniet je huid van voedende mineralen. Deze gelaatsverzorging is pure verwennerij!

Duur: 90 minuten

Prijs: 249 euro

Wil je meer weten over onze gelaatsverzorgingen?

Kom tot rust in onze inspirende omgeving

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.