Maak kennis met het gepassioneerde team van Sense of Scala

Het team van Sense of Scala staat klaar om jou een bijzondere me-time te bezorgen. We laten jou genieten van verrijkende behandelingen, boeiende workshops en inspirerende coachings.

Theoupoula en Vaajse

Theopoula Plaras: zaakvoerder, bron van inspiratie

Ik ben als Griekse van afkomst meteen geboren in gastvrijheid en het familie gevoel! Al mijn hele leven geef ik mensen graag het gevoel dat ze welkom zijn! Gastvrijheid en de mensen in de watten leggen is mijn tweede natuur. Lange tijd deed ik dat in mijn horecazaak, vandaag doe ik dat in Sense Of Scala. Mensen die zich mooi voelen, voelen zich beter.
Hair, skin, body én mind zijn dan ook onherroepelijk met elkaar verbonden. Mensen laten zien dat ze al mooi en uniek zijn, dat geeft mij elke dag weer heel veel voldoening!

Mijn levensmotto

“RESPECT, to get it, you must give it!”

Vasiliki Zafiropoulos: ervaringsconsulente, relatietherapie in every way and so much more….!

Als dochter van de zaakvoerster ben ik zelf ook meteen geboren in een warme familie. Liefde geven en ontvangen is mijn dagelijkse voeding in het leven. Af en toe eens stilstaan bij jezelf dat is of wordt het grootste cadeau die je jezelf kunt gunnen. Ik heb altijd al een helpende mindset gehad en luister graag naar de levensverhalen en de bekommernissen van de mensen rond mij. De stap naar coaching voelde dan ook heel natuurlijk aan.

Bij Sense Of Scala laat ik mensen weer even helemaal tot zichzelf komen, en help ik jou om emotionele obstakels te overwinnen en om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Iedereen heeft een bijzondere kracht in zich, ook al voelt dat in moeilijke periodes soms niet zo. Het is mijn passie om je die te laten terugvinden en in jezelf te gaan geloven en je te overtuigen dat alles wat je nodig hebt in je te vinden is!

Mijn levensmotto

“Liefde overwint altijd alles!”

Ontdek de rest van ons enthousiaste team dat jou, elke keer opnieuw, een uniek Me-Time moment garandeert

Wil je meer weten over ons team? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs in Hasselt (Limburg) om eens kennis te maken en Sense of Scala te ontdekken.

Ontdek meer over ons schoonheidssalon