We light up your hair!

Sense of Scala

Ga voor verzorging en ontspanning tot in de puntjes.

Je haar verzorgen van de wortel tot in de puntjes gaat voor ons niet ver genoeg. Want bij Sense of Scala combineren we je kapbeurt met ontspannende en verzorgende behandelingen voor je haar en hoofdhuid.

Wassen, masseren én verzorgen

In ons kapsalon neem je plaats aan onze Eden Plus-wastafel om te genieten van een ontspannende wasbeurt, een hoofdmassage en een verzorgende behandeling met hete stoom en verneveld koud water.

Een verzorgende behandeling met de Eden Plus

De hete stoom opent je haarschubben en de bloedvaten van je hoofdhuid. En dat heeft een positief effect op zowel je hoofdhuid als je haar.

  • grondige reiniging van je haar en hoofdhuid tot in de wortel
  • vlotte verwijdering van talg en schilfers
  • betere bloeddoorstroming in je hoofdhuid
  • minder haaruitval
  • minder jeuk aan je hoofdhuid

En uiteraard mogen we het zalige ontspannen gevoel van deze behandeling niet vergeten! Je stapt naar buiten bij Sense of Scala met sterker, gezonder en stralend haar.

Wil je meer weten over de verzorgende behandelingen in ons kapsalon?

Kom tot rust in onze inspirende omgeving

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.