We light up your body!

Sense of Scala

Ervaar onze ontspannende en helende lichaamsbehandelingen.

Bij Sense of Scala ontsnap je aan de dagelijkse hectiek en laat je je verwennen met een relaxerende lichaamsmassage. Je kunt bij ons bovendien terecht voor infraroodtherapie in de Vital Dome. Dé manier om te ontgiften, je huid te doen stralen, je bloeddoorstroom te stimuleren en spierpijn te behandelen.

lichaamsmassage Hasselt

Onze lichaamsmassages en behandelingen

Sense of Relaxation

Manual Body Art

Deze lichaamsmassage met de olie van de Belfida Me-Candle is pure lichaamskunst. De olie prikkelt al je zintuigen en heeft een verzorgend en voedend effect op je huid. Je voelt tijdens deze massage de stress uit je lichaam stromen en ervaart een magische sensatie.

Duur: 60 of 90 minuten

Prijs: 80 euro (60 minuten) of 110 euro (90 minuten)

lichaamsmassage Hasselt

Sense of Recovery

Vital Dome

De Vital Dome is een innovatief en hoogtechnologisch apparaat voor infraroodtherapie. Leg je neer op de comfortabele matras van de Vital Dome en beleef een warme, ontspannende en helende lichaamsbehandeling die je lichaam én je geest een boost geeft.

Duur: 45 minuten

Prijs: 38 euro

infraroodtherapie

Wil je meer weten over onze lichaamsmassages of over de Vital Dome?

Kom tot rust in onze inspirende omgeving

Do you also want to light up your…

Sense Of Scala

Bij Sense of Scala creëren we harmonie tussen hair, skin, body en mind. Na een bezoek aan ons instituut voel je je herboren, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

We kiezen voor al onze behandelingen bewust voor kwaliteitsvolle producten en apparaten en werken altijd op maat van de specifieke behoeften van jouw haar, huid, lichaam en geest. We herstellen je hoofdhuid met onze Eden Plus, verbeteren je huid met mesotherapie en laten je met onze Vital Dome genieten van de helende kracht van infraroodtherapie.